| MALL

Músics Associats del Llierca (MALL) és una associació que es va crear l’any 2008 per tal de promocionar la cultura popular, posant l’èmfasi en la música. L’àmbit d’actuació de l’associació és la Plana del Llierca, tot i que la seva vocació és connectar amb qualsevol iniciativa similars fora d’aquest territori.
Entre el voluntariat del MALL hi ha músics i tota mena de persones interessades en la promoció de la cultura popular. El principal objectiu de l’associació és el de promoure que la gent toqui, canti i balli la música tradicional i popular.
És per això que el MALL vol cercar i generar espais de promoció i dinamització, alhora que treballa per mantenir viu l’esperit de la música tradicional i popular.
Tot els qui formem part del MALL creiem que la música tradicional i popular  ha de ser oberta, feta pel poble i per al poble.
Fins ara, les principal iniciatives que ha promogut el Mall son les edicions anuals de l’Acordionada, que es fa a Tortellà, i de la Violinada, que es fa a Argelaguer.

2a Acordionada a Tortellà(2008)

2a Violinada a Argelaguer (2009)

Una resposta a | MALL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s